Blakstienos, Mokymai

Kaip nusiimti priaugintas blakstienas?

Kaip nusiimti priaugintas blakstienas?

Nusiimti priaugintas blakstienas namuose nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio ar iš draugių pasakojimo. Patikimiausias būdas jas pašalinti – naudoti profesionalias, meistrams skirtas priemones, t.y. gelinį arba kreminės konsistencijos blakstienų klijų tirpiklį (kitaip vadinamas remuveris). Visi kiti patarimai yra labiau „kaip išgyventi kol jos nukris pačios“. Svarbiausia – nepešioti, nerauti priaugintų blakstienų kartu su natūraliomis.

Nuėmimas su profesionaliomis priemonėmis. Gelinis klijų tirpiklis yra greičiau veikianti medžiaga, tačiau netyčia patekus į akis gali labai graužti ir jaustis didelis diskomfortas. Įprastinėmis sąlygomis juos turėtų naudoti tik profesionalūs blakstienų meistrai, kad būtų užtikrintas šios procedūros saugumas. Tačiau, esant reikalui (karantino sąlygomis ar kai klientė negali atvykti pas savo meistrę), įmanoma naudoti ir namuose. Dar geriau – paprašyti pagalbos namiškių.

Kaip naudoti? Pirmiausia pasiruoškite visus reikalingus daiktus, kad nereikėtų blaškytis: nuėmėjas, vanduo, vatos tamponėliai, vatos pagaliukai (ausų krapštukai arba mikrošepetėliai), plovimo putos ir kt. Jeigu bandysite nusiimti pačios, tai darykite po vieną akį: stipriai užmerkite, galite prilaikyti su pirštais, kad ji neatsimerktų, užtepkite priemonės ant blakstienų ant klijavimo linijos, palaukite apie 3-5 minutes, blakstienos pačios turėtų nukristi. Po to gausiai išplaukite su vandeniu ir, jeigu reikia, galite išplauti papildomai su blakstienų plovimo putomis. Visą laiką jokiu būdu neatsimerkite, jeigu patektų priemonės į akį – gausiai plaukite su vandeniu.

Kitas būdas – kreminis blakstienų klijų tirpiklis. Jis yra silpnesnės koncentracijos, todėl saugesnis naudoti. Jeigu bandysite nusiimti pačios, tai reikėtų daryti taip pat po vieną akį. Taip pat viską iš anksto susiruošti. Užtepus priemonę ją reikėtų uždengti maistine plėvele ir laikyti apie 20-30 min. Praėjus laikui blakstienos pačios nukris, taip pat gausiai kelis kartus išplauti vandeniu.

Kaip jau minėjau, šis būdas, naudojant profesionalias priemones neturėtų būti rekomenduojamas klientėms įprastinėmis sąlygomis. Geriau patarkite atvykti pas savo meistrę nuimti priaugintas blakstienas.

Kiti būdai – tai yra labiau leisti dirbtinėms blakstienoms iškristi pačioms. Vienas iš patarimų – ataugusias, kyšančias ar svyrančias dirbtines blakstienas atsargiai pakirpti žirklutėmis, sulyginant su natūraliu ilgiu.

Taip pat galite naudoti priemones, ardančias klijų struktūrą ar skatinančias kritimą; karšta garuojanti vonia, garinė pirtis, aliejaus aplikacijos. Galite pradėti dažytis tušu, kad vizualiai užpildytumėt tarpus ir nekristų į akis iškritusios blakstienos. Jeigu planuojate nusiimti blakstienas jau iš karto pradėkite tepti serumu, skatinančiu blakstienų augimą ir regeneraciją, net kai nėra iškritusios priaugintos blakstienos.

Related Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *