Blakstienos, Mokymai

Kaip pagreitinti savo darbą, blakstienų priauginimo metu?

Kaip pagreitinti savo darbą, blakstienų priauginimo metu?

  • Tinkamai pasiruoškite. Iš karto susiruoškite priemones ir instrumentus, kurie bus reikalingi procedūros metu: blakstienas, pincetus, klijus ir t.t. Viskas turėtų būti ranka pasiekiama. Jeigu reikia – įsijunkite drėkintuvą, atsidarykite langą ir pravėdinkite. Pasitikrinkite ar tinkama temperatūra ir drėgmė darbui.
  • Naudokite tinkamus klijus. Klijai, kurie džiūsta ilgiau nei 1-2 sekundės, gali prailginti darbo laiką. Geriau stebėkite save ar nedarote papildomų nereikalingų judesių priauginimo metu. Taip pat, gali atsitikti taip, kad blakstienos tarpusavyje sulips, todėl užtruksite papildomai laiko, norėdamos jas atskirti. Turėkite atsarginius klijus ir klijų aktyvatorių. Jeigu netikėtai pasikeistų sąlygos, galėsite nesiblaškydamos tiesiog paimti kitas priemones darbui.
  • Kuo mažiau kalbėkite su kliente. Bereikalingos kalbos su klientėmis pailgina procedūros trukmę. Pastebėsite, kad nekalbėdamos atliksite procedūrą greičiau.
  • Tinkama darbo vieta. Susireguliuokite gulto aukštį, kėdės aukštį. Jeigu jums bus patogu, vis nereikės reguliuotis pozicijų, darbas eisis greičiau J Gali būti, kad darbo greitis padidės, jeigu blakstienas užsiklijuosite ant rankos, ant paletės ant rankos ar įsigysite specialią pagalvę, kur šone turėsite pakankamai vietos viską susidėti. Klientei taip pat turi būti patogu. Ji mažiau muistysis, gulės ramiai, o galbūt net užmigs J
  • Nešvaistykite laiko nereikalingiems užsiėmimams. Vienas iš jų – šukavimas. Šukuokite tik tada, jeigu nesate įsitikinusios savo darbo kokybe ir norite patikrinti, kad priklijuoti kuokšteliai nekrenta. Taip pat padėkite telefoną toliau, netikrinkite žinučių ar pranešimų darbo metu. Geriau pasidėkite ar pasikabinkite laikrodį taip, kad galėtumėt pakėlusi akis į jį žvilgtelėti.
  • Blakstienų izoliavimas. Kiekviena meistrė turi paslapčių, kaip geriausiai ir patogiausiai izoliuotis blakstienas. Galima bandyti pačiam, tačiau galima pasimokyti iš kitų kaip tai padaryti geriau, ypač su probleminėmis sritimis: naudokit pleistriukus vidiniams/ išoriniams kampams, pasikelkit nukritusius vokus, dirbkit su eilėmis ir t.t. Dar vienas triukų – mažytes blakstienytes priauginkite pirmiausia, priklijuodamos 8 mm ilgiau ar dar trumpesnes plonas (0,03, 0,05 ar 0,07) blakstienytes, kad jas darbo eigoj galėtumėt geriau atskirti.

Sėkmės darbuose!

Blakstienų ir antakių mokymai

Related Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *