Be kategorijos

Kokius kursus pasirinkti? Individualius ar grupėje? Patarimai Jums

Kokius mokymus pasirinkti? Individualius ar grupėje? Tikriausiai ne vienai kyla toks klausimas, prieš registruojantis, ypač jeigu tai yra Jūsų pirmieji kursai. Turiu keletą patarimų ir noriu paneigti kelis mitus dėl grupinių kursų.
🤔“Grupiniuose mokymuose atrodysiu kaip žioplys, nes nieko nemoku”. Tai visiškai netiesa, nes į mokymus susirenka žmonės, norintys kažko išmokti, o ne tie, kurie jau viską moka. O jeigu ir kita ir moka kažką, tai tikrai atėjo pasitobulinti 
🤔 “Individualiuose mokymuose visas dėmesys bus skirtas tik man”. Taip, tai tiesa, tačiau jūs prarasite galimybę pasimokyti iš kitų klaidų, gali būti, kad kita mokinė užduos tokių klausimų, apie kuriuos net nebūtumėt pagalvoję…
🤔 “kitos mokinės man trukdys”. Gali būti ir taip, tačiau nei viena save gerbianti trenerė ar mokykla, neleis taip atsitikti 😊 Be to, grupėje smagiau, nes susirenka bendraminčiai!
🤔 “gali visoms neužtekti dėmesio ar priemonių grupiniuose mokymuose”. Prieš registruodamiesi mokymams, pasidomėkit kokio dydžio grupės, paskaitykit atsiliepimus jau buvusių mokinių, taip išsklaidysit abejones.
🤔 “indiv.kursai brangesni, nes bus atskleista daugiau darbo paslapčių”. Tai tikrai nesamonė! Jie brangesni, nes tenka visą laiką skirti vienam mokiniui, dažnai yra derinama atskira data, net kartais ir derinama programa, atsižvelgiant į mokinio patirtį, pageidavimus ir norus.
Taigi, kuriuos mokymus pasirinkti, spręsti jums pačioms  ir jeigu tik nėra galimybės prisijungti prie grupės, rinkitės individualius mokymus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *