Be kategorijos

Blakstienų priauginimas vyrams, nauja mada?

Nieko jau nebestebina vyrai, kurie prisižiūri save, t.y. sportuoja, depiliuoja nepageidaujamus plaukelius, darosi manikiūrą ar pedikiūrą. Tačiau blakstienų priauginimas vyrams vis dar išlieka didelis tabu. Įkėlus skelbimą, kad reikalingas modelis vyras blakstienų priauginimui, susilaukiama ypač karšto pasipriešinimo, ypač moterų.

Užsienyje blakstienų priauginimas vyrams nebeatrodo tokia didelė nesamonė. Negi mes esame tokie tamsuoliai ir negalime priimti naujovių? Na, manau, čia klausimas kiekvieno pamąstymui.

Teisingai atliktas blakstienų priauginimas vyrui niekada neatrodys iššaukiančiai ar nenormaliai. Aišku, vyrams pageidaujant, galima priaugint ir Hlowood lashes. Tačiau, čia ne apie tai. Taigi, pirmiausia reikėtų įvardinti tai ne kaip vyrišką blakstienų priauginimą, o akių ar žvilgsnio korekciją.

Tikslinis mūsų klientas bus tas, kurio akys bus sudėtingesnės nei visų, pvz.: gilios akys, nusvirę akių kampučiai, trumpos ir šviesios blakstienos, labiau nutolusios akys viena nuo kitos. Potencialus mūsų klientas bus tas, kuris kasdien yra matomas ir jam svarbi išvaidza:  sportininkas, jaunikis,  verslininkas,  įžymybė, aktorius, TV pranešėjas ir t.t.

Teisingai modeliuodami blakstienų priauginimą, galėsime koreguoti akis ir žvilgsnį. Tačiau tam reikalui niekada negalime „perspausti“ ir daryti priauginimo taip, kaip atliekama moterims. Pirmiausia reikėtų naudoti rudo atspalvio blakstienas (ne juodas), atsižvelgiant į plaukų, barzdos ir antakių spalvą. Taip pat naudojame ypač plonas 0,03-0,05, max 0,07 ir trumpas blakstienas.

Taigi, nebijokime naujovių ir papuoškime savo vyrus gražiu žvilgsniu!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *